Niewsbrief
HomeInfoLokalenVerhuurLeidingFAQ

Info

Wij zijn een moderne scoutsgroep uit het Leuvense, meer bepaald uit Vlierbeek, behorende tot het district "Bietenhoek".
Het groepsnummer is B2503M04S Oost-Brabant.

De algemene gang van zaken wordt geregeld door de groepsleiding. Door middel van groepsraden worden de leidingsploegen bijgestaan met raad en daad. Verder wordt de groepsleiding geholpen door het secretariaat, materiaalmeesters, redactie "hoempapa" en uitbaters "BTV". Naast deze uitgebreide leidingsploeg, wordt de groepsleiding gesteund door een groot aantal vrijwilligers. Waarvoor onze dank!

We organiseren plezante, inventieve en assertieve activiteiten voor meisjes en jongens van 6 tot 18 jaar. De onderverdeling van de groepen gebeurt als volgt :

Deze vergaderingen vinden plaats op zondag, van 14.00u tot 17.00u voor de jongere takken (kapoenen,welpen en kabouters), en tot 17.30u voor de oudere (jong-gidsen, jong-verkenners, gidsen, verkenners en jin). De activiteiten lopen van september tot juni, en in juli gaan we op kamp. In de examenperiodes worden er op vrijdagavond vergaderingen gehouden, zodat de leiding hun blok nuttig kunnen gebruiken. Daarbuiten wordt er 2 maandelijks, op zaterdag, een papierslag gehouden, die ons een financieel duwtje in de rug geeft.

Inschrijven kan op de volgende manier :

Kapoenen m/v 10-11
Kabouters 08-09
Welpen 08-09
Vossen en Wolven 06-07
Jonggidsen 04-05
Jongverkenners 04-05
Gidsen 01-03
Verkenners 01-03
Jin 00

BELANGRIJK
De individuele steekkaart gaat online. Volg dit eenvoudig stappenplan voor elk gezinslid dat bij de scouts zit!
We vragen om deze steekkaart zo snel mogelijk in orde voor ieders bestwil, alvast bedankt!

Indien je vragen hebt kan je altijd terecht bij :