1 juli '17
Niewsbrief
HomeInfoLokalenLeidingFAQ

Lokalen

Onze lokalen zijn gelegen in de Sneppenstraat 13 te Kessel-Lo.
Hieronder vind je een plattegrond met de ligging plus de voornaamste plaatsen.

1. Lokalen scouts Vlierbeek
  2. Abdij van Vlierbeek - Bezoek de site
  3. Provinciedomein Kessel-Lo - Info
  4. Kesselse Bergen
  5. Spar supermarkt

Ter hoogte van de Diestsesteenweg (nr. 545) is alsook een Delhaize gelegen. Het station van Leuven is op ca. 5km afstand en er zijn busverbindingen (Lijn 2) tot aan de lokalen (Holsbeeksesteenweg).

* Lokalen

Wij verhuren onze lokalen enkel aan jeugdverenigingen en jeugdgroepen. De lokalen zijn niet bedoeld om familiefeesten, buurtfeesten of dergelijke op te organiseren. De lokalen zijn niet beschikbaar voor leidingweekends en als kamplaats. Ook groepen bestaande uit enkel +14 jarigen zijn niet toegelaten. Onze nieuwe lokalen beschikken over een moderne en goed uitgeruste keuken, een sanitaire blok en 5 lokalen. Voor grote groepen kunnen nog 4 extra lokalen ter beschikking gesteld worden. Rondom het gebouw ligt een groot speelplein, dat ter uwer beschikking staat.

De lokalen zijn gelegen in een woonzone, wat een aantal afspraken met zich meebrengt. Gelieve eerst de voorwaarden en het contract door te nemen, vooraleer u contact opneemt om onze lokalen te huren.

De prijs voor het huren van onze lokalen is 3,5€ per persoon per nacht. Met een minimum van 20 personen of 50€. Voor de extra lokalen wordt 50€ extra aangerekend. Een waarborg van 350€ wordt gevraagd alvorens je reservering definitief is.

* Verhuurkalender

* Foto's

* Materiaal

Scouts Vlierbeek verhuurt geen materiaal. Wegens slechte ervaringen uit het verleden verhuren wij onze sjorbalken, tonnen, keukengerief, tenten, etc, niet. Het heeft dus geen zin hier achter te vragen, wij staan geen uitzonderingen toe.

Bouw

Jeugdbewegingen zijn populairder dan ooit. Ook in Vlierbeek is deze trend merkbaar. Sinds 2000 verdubbelde ons ledenaantal en bereikten we de magische kaap van 300 leden! We zijn hiermee de 16de grootste scouts van Vlaanderen. Meer leden wil zeggen dat we ook meer ruimte nodig hebben, dit voor zowel leden als materiaal.
Scouts Vlierbeek gaat dus weer bouwen!

Wat is er ondertussen al gebeurd?
De vorige scoutsjaren werden de plannen uitgetekend en de nodige subsidieaanvragen ingediend. De bouwvergunning hebben we op zak en werden verschillende subsidies goedgekeurd. De bijbouw met bijhorende kelder uitbreiding staat er ondertussen.

Wat staat er nog te gebeuren?

Voor vragen ivm het bouwproject kan je steeds terecht bij Sander Van Poeck (sandervanpoeck@gmail.com).