Niewsbrief
HomeInfoInschrijvingenLokalenVerhuurLeidingFAQ

Lokalen

Onze lokalen zijn gelegen in de Sneppenstraat 13 te Kessel-Lo.
Hieronder vind je een plattegrond met de ligging plus de voornaamste plaatsen.

1. Lokalen scouts Vlierbeek
  2. Abdij van Vlierbeek - Bezoek de site
  3. Provinciedomein Kessel-Lo - Info
  4. Kesselse Bergen
  5. Spar supermarkt

Ter hoogte van de Diestsesteenweg (nr. 545) is alsook een Delhaize gelegen. Het station van Leuven is op ca. 5km afstand en er zijn busverbindingen (Lijn 2) tot aan de lokalen (Holsbeeksesteenweg).

Bouw

Jeugdbewegingen zijn populairder dan ooit. Ook in Vlierbeek is deze trend merkbaar. Sinds 2000 verdubbelde ons ledenaantal en bereikten we de magische kaap van 300 leden! We zijn hiermee de 16de grootste scouts van Vlaanderen. Meer leden wil zeggen dat we ook meer ruimte nodig hebben, dit voor zowel leden als materiaal.
Scouts Vlierbeek gaat dus weer bouwen!

Wat is er ondertussen al gebeurd?
De vorige scoutsjaren werden de plannen uitgetekend en de nodige subsidieaanvragen ingediend. De bouwvergunning hebben we op zak en werden verschillende subsidies goedgekeurd. De bijbouw met bijhorende kelder uitbreiding staat er ondertussen.

Wat staat er nog te gebeuren?

Voor vragen ivm het bouwproject kan je steeds terecht bij Sander Van Poeck (sandervanpoeck@gmail.com).