Niewsbrief
HomeInfoLokalenVerhuurLeidingFAQ

* Lokalen

Wij verhuren onze lokalen enkel aan jeugdverenigingen en jeugdgroepen.
De lokalen worden niet verhuurd voor :

Onze nieuwe lokalen beschikken over een moderne en goed uitgeruste keuken, een sanitaire blok en 5 lokalen. Voor grote groepen kunnen nog 4 extra lokalen ter beschikking gesteld worden. Rondom het gebouw ligt een groot speelplein, dat ter uwer beschikking staat.

De lokalen zijn gelegen in een woonzone, wat een aantal afspraken met zich meebrengt. Gelieve eerst de voorwaarden en het huurcontract door te nemen, vooraleer u contact opneemt om onze lokalen te huren.
Kijk alvast eerst de kalender na, zodat uw aanvraag niet reeds bezet is.

De prijs voor het huren van onze lokalen is 3,5€ per persoon per nacht. Met een minimum van 20 personen of 50€. Voor de extra lokalen wordt 50€ extra aangerekend. Een waarborg van 350€ wordt gevraagd alvorens je reservering definitief is.

* Verhuurkalender

* Materiaal

Scouts Vlierbeek verhuurt geen materiaal. Wegens slechte ervaringen uit het verleden verhuren wij onze sjorbalken, tonnen, keukengerief, tenten, etc, niet. Het heeft dus geen zin hier achter te vragen, wij staan geen uitzonderingen toe.